Thema concert

poster

Concert & Diner!

Onder de vakkundige begeleiding van het cabinepersoneel: steward Hen en stewardess Yolanda worden we door het Europese luchtruim gevlogen door KLM das Deutsche Fluggesellschaft.

Met onze oud marinier voor het korps en begeleid door enkele muzikale vrienden belooft het een muzikaal spektakel te worden. En dat maakt natuurlijk hongerig. Het cabinepersoneel zal ons dan ook graag voorzien van een natje en een droogje. De luchtvaartcatering, verzorgd door eetcafé A Gen Ing in samenwerking met slagerij Nuijts, verrast u op een driegangen menu.

We maken onze vlucht boven Europa maar liefst twee keer!

Zaterdag 12 oktober kunt u vanaf 18:00 inchecken om 18:30 uur sluiten wij het vliegtuig en zijn we klaar voor vertrek.

Zondag 13 oktober kunt u vanaf 15:30 uur inchecken en dan sluiten we om 16:00 uur de vliegtuigdeuren zodat we zonder vertraging het Europese luchtruim kunnen kiezen.

Vliegtickets (Dinerkaarten) kunt u kopen vanaf 1 september tot 1 oktober.

Ook tijdens onze jubileumviering kunt u de tickets aanschaffen. Er zal dan ook een pinautomaat aanwezig zijn! Ook zijn de tickets verkrijgbaar bij D’r Durpswinkel en eetcafé A gen Ing tegen contante betaling. Tickets reserveren kan via secretaris@fanfarereijmerstok.nl

Het vliegticket voor de volwassen reiziger kost €25,-

Het vliegticket voor de kinderen tot 14 jaar kost €12,50

(bovenstaande prijzen zijn inclusief de vlucht, de luchthaven Tax, de entree en het driegangen menu)