Kunst en Cultuur KiDZ Reijmerstok

aanmeldformulier
Brief

Kunst en Cultuur KiDZ Reijmerstok

Voor de 5de keer organiseren we dit jaar het KiDZ weekend op 5 en 6 oktober.

Alle kinderen tussen 4 en 14 jaar zijn welkom. Opgeven voor de workshops op zaterdag kan vanaf 16 augustus tot 2 september. Vol = Vol. Opgaveformulier invullen om deel te nemen. Op zaterdag is de inloop vanaf 9:30 uur Om 10.00 uur starten wij met het programma, welke zal eindigen om 17:00 uur. De workshops vinden plaats op De Puthof. Er zal voldoende afwisseling zijn tussen muziek, kunst en cultuur! Net als voorgaande jaren zorgen we voor de workshops, de materialen maar ook voor het eten en drinken. Deelname kost €17,50 per deelnemer. Natuurlijk zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met het begeleiden van kunstenaars bij de workshops of groepen. Op zondag zullen de kinderen weer trots alle kunstwerken en optredens aan u laten zien. Iedereen is welkom vanaf 10:30 uur in Gemeenschapshuis A gen Ing.

De kleine lettertjes:

Kunst en Cultuur KiDZ Reijmerstok is een onderdeel van Fanfare St. Franciscus en De Poorten van Reijmerstok.

De organisatie zal alles in het werk stellen om de workshops zo fijn en verantwoord mogelijk te laten verlopen. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld indien er schade ontstaat.

Er worden foto’s en filmpjes gemaakt. Indien u bezwaar heeft tegen gebruikmaking van beeldmateriaal waarop uw kind kan staan, dan dient u dat vooraf en op het aanmeldingsformulier kenbaar te maken.

KiDZ mede mogelijkgemaakt door:

Gemeente Gulpen-Wittem

KiDZ Weekend 2018

6 en 7 oktober

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Gulpen-Wittem!

Workshops verzorgt door:

Glenn en Colin Falize en Jean-Pierre

Dj school Limburg

Hanny Delahaye

Anja, Bianca en Joyce

Helma Pluijmen en Anjo

Astrid en Marlies

Een weekend vol kunst en cultuur!

Tijdens het KiDZ weekend bieden we een vol programma aan, waar vele kinderen uit de gemeenten Gulpen-Wittem en Eijsden Margraten aan kunnen deelnemen.

Heb je een vraag:

Mail naar secretaris@fanfarereijmerstok.nl

Waarom een KiDZ project:

De fanfare heeft zich in 2014 als doel gesteld om de kinderen van Reijmerstok en de omliggende dorpen kennis te laten maken met kunst en cultuur om zo een toekomst te generen voor de vereniging en de evenementen die de fanfare organiseert.

Het spreekwoord met de paplepel ingegoten willen we een nieuwe invulling geven. We willen onder meer de kinderen, de school en de omgeving versterken. Samen zijn en kunnen we meer. Door alle partijen uit de gemeenschap met elkaar te verbinden trachten we draagvlak en steun vanuit de gehele gemeenschap te krijgen om cultuur en tradities in ere te houden.

De kinderen kunst, tradities en cultuur laten proeven, voelen, ruiken, beleven en horen. Zorgen voor een sociaal cultureel emotionele ontwikkeling en dit niet door een eenmalig project maar door een langer commitment aan te gaan.

U zult wellicht denken waarom besteed een fanfare ook aandacht aan beeldende kunst? Als vereniging proberen wij steeds weer evenementen te organiseren om onze hobby het samen maken van muziek te kunnen uitvoeren. Daarom organiseren wij elke twee jaar Kunstexpositie De Poorten van Reijmerstok. Dit evenement valt en staat ook met vrijwilligers. Door kinderen te interesseren in kunst in de breedste zin van het woord creëren wij ook vrijwilligers voor de toekomst. Dus als fanfare trachten we meer te laten beleven dan alleen muziek.