Kunst en Cultuur KiDZ ReijmerstokInschrijfformulier

We hebben weer een activiteit voor jullie op de agenda gezet:

 

KIDZ activiteit

Ook op 27 december tijdens onze activiteit 'Kerst in Reijmerstok' willen we weer het woord geven aan onze KiDZ. Daarom nodigen we alle KiDZ uit om mee te doen en samen met ons muziek te maken.

 

We gaan oefenen op dinsdag 20 december van 16.00 uur tot 17.00 uur in gemeenschapshuis A gen Ing. Op dinsdag 27 december is dan de uitvoering! Kom je meedoen? Meld je voor 12 december aan om met ons samen muziek te komen maken! Alle kinderen van 4 tot 14 jaar zijn welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.  Opgeven, stuur een mail naar Nicole (nicole.lacroix14@gmail.com) vermeld je naam en leeftijd. Let op als je je opgeeft geef je toestemming dat we foto’s mogen maken en publiceren. 

 
 

Op dinsdag 27 december vieren we Kerstmis in Reijmerstok!

 

Wat kunt u verwachten …….

Om 18 uur verzamelen we allemaal (deelnemers, muzikanten, kidz) in eetcafé A gen Ing. Hier kunt u op eigen kosten reeds starten met een kopje koffie, fris, een pilsje of iets sterkers…… De kinderen kunnen zich melden en krijgen een attribuut voor tijdens de wandeling. We gaan samen wandelen, dus ook als je meedoet met het optreden wandel je steeds met de totale groep mee. We zullen onderweg stoppen bij de Mondani farm, de kerk, ’t Reijmerhöfke en recreatieboerderij de Puthof. Op alle locatie wordt u een kort programma aangeboden en zullen we versnaperingen uitdelen. Mensen die slechter ter been zijn kunnen hier ook even zitten. We eindigen weer in eetcafé A gen Ing. Kerstmuts, sjaal of iets anders trek het aan!

 

De wandeling, het programma en de versnaperingen onderweg zijn gratis. Wel willen we u vragen of u zich wilt aanmelden voor 19 december, zodat we voldoende kunnen inkopen. U kunt zich aanmelden door een briefje of mail te sturen naar Nicole (Putveld 14 / nicole.lacroix14@gmail.com). Geef even door aantal volwassenen en aantal kinderen dan zorgen wij voor de rest. Kom samen met uw gezin, de buren, opa, oma, kennissen etc. iedereen is welkom, met velen tezamen hebben we een echt Kerstgevoel!

 

 

Kunst en Cultuur KiDZ Reijmerstok

Zin in een creatief weekend?

Alle kinderen tussen de 4 en 14 jaar zijn welkom!
Zaterdag 1 oktober 10 - 17 uur
diverse workshops op De Puthof en in A gen Ing!
 
Aanmelden workshops tot 5 september, VOL=VOL.
Kosten €17,50 per kind.
(inbegrepen workshops, materialen, eten en drinken)
 
Ingevuld en getekend inschrijfformulier inclusief inschrijfgeld inleveren / overmaken voor 5 september 2022 via:
secretaris@fanfarereijmerstok.nl / NL30RABO0143700359 Fanfare St. Franciscus,
of in de brievenbus van Putveld 14 te Reijmerstok
 
 Iedereen is welkom!
 
Wil je helpen als vrijwiliger graag meld je aan via het inschrijfformulier
* Ouders worden niet bij hun eigen kind in de groep ingedeeld. 
 
Zondag 2 oktober 12:00uur
Expositie KiDZ 2022! Gemeenschapshuis A gen Ing

 

We hopen weer veel kinderen te mogen begroeten!

De kleine lettertjes:

Kunst en Cultuur KiDZ Reijmerstok is een onderdeel van Fanfare St. Franciscus en De Poorten van Reijmerstok.

De organisatie zal alles in het werk stellen om de workshops zo fijn en verantwoord mogelijk te laten verlopen. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld indien er schade ontstaat.

Er worden foto’s en filmpjes gemaakt. Indien u bezwaar heeft tegen gebruikmaking van beeldmateriaal waarop uw kind kan staan, dan dient u dat vooraf en op het aanmeldingsformulier kenbaar te maken.

KiDZ mede mogelijkgemaakt door:

Gemeente Gulpen-Wittem

 

 Heb je een vraag:

Mail naar secretaris@fanfarereijmerstok.nl 

 

Waarom een KiDZ project:

De fanfare heeft zich in 2014 als doel gesteld om de kinderen van Reijmerstok en de omliggende dorpen kennis te laten maken met kunst en cultuur om zo een toekomst te generen voor de vereniging en de evenementen die de fanfare organiseert. 

Het spreekwoord met de paplepel ingegoten willen we een nieuwe invulling geven. We willen onder meer de kinderen, de school en de omgeving versterken. Samen zijn en kunnen we meer. Door alle partijen uit de gemeenschap met elkaar te verbinden trachten we draagvlak en steun vanuit de gehele gemeenschap te krijgen om cultuur en tradities in ere te houden.

De kinderen kunst, tradities en cultuur laten proeven, voelen, ruiken, beleven en horen. Zorgen voor een sociaal cultureel emotionele ontwikkeling en dit niet door een eenmalig project maar door een langer commitment aan te gaan.

U zult wellicht denken waarom besteed een fanfare ook aandacht aan beeldende kunst? Als vereniging proberen wij steeds weer evenementen te organiseren om onze hobby het samen maken van muziek te kunnen uitvoeren. Daarom organiseren wij elke twee jaar Kunstexpositie De Poorten van Reijmerstok. Dit evenement valt en staat ook met vrijwilligers. Door kinderen te interesseren in kunst in de breedste zin van het woord creëren wij ook vrijwilligers voor de toekomst. Dus als fanfare trachten we meer te laten beleven dan alleen muziek.