Nieuws

Het laatste nieuws.......

5-3-2022 | BBQ concert 2022

15 mei 2022 15:30 BBQ concert

Lees meer »

5-3-2022 | Kunstexpositie De Poorten van Reijmerstok 2022

Kunst, Cultuur, Natuur

Fanfare St. Franciscus in Reijmerstok organiseert wederom een internationale kunstexpositie. Het Zuid-Limburgse kerkdorp transformeert die dag in één grote galerie. Carré- boerderijen openen “hun toegangspoorten”. Binnenplaatsen en tuinen vormen het decor voor de mooie kunst in vele disciplines. Op meer dan 30 locaties tonen zo’n 70 kunstenaars hun werken. Al wandelend kunnen bezoekers genieten van de vele kunstwerken in een authentiek decor en van de omliggende natuur, met prachtige vergezichten over het heuvelland en het Gulpdal. Van 10.00 tot 18.00 uur is er de mogelijkheid om de 3 km. lange “kunstwandeling” te maken. In de RK kerk zijn er mini concerten door o.a. Marjon Lambriks. Voor kinderen is er een speciaal programma. Op verschillende rustpunten kunnen streekproducten worden genuttigd en is er sfeermuziek.

 

Lees meer »

26-4-2021 | Kunstexpositie De Poorten van Reijmerstok

Geen Kunstexpositie “De Poorten van Reijmerstok” in 2021.

 

Kunstexpositie “De Poorten van Reijmerstok” zal gaan plaatsvinden op Pinkstermaandag 6 juni 2022.

 

 

 

Lees meer »

11-12-2020 | Uitstel Kunstexpositie De Poorten van Reijmerstok

Kunstexpositie “De Poorten van Reijmerstok” wederom uitgesteld!

De ontwikkelingen met betrekking corona worden door iedereen gevolgd. Hoe positief gestemd we waren bij het aankondigen van onze nieuwe datum, moeten we nu concluderen dat het corona virus nog niet voldoende onder controle is. De gezondheid van de kunstenaars, poorthouders, muzikanten, vrijwilligers en bezoekers staan voorop. Dit heeft ons doen besluiten om de kunstexpositie die gepland staat voor 24 mei 2021 uit te stellen.

Lees meer »

21-9-2020 | Fanfare St. Franciscus 70 jaar

1950 het jaar van de oprichting van Fanfare St. Franciscus uit Reijmerstok. 70 jaar geleden werd het fundament gelegd voor de huidige vereniging. De vereniging is nog niet zo oud als je kijkt naar de omliggende dorpen, maar niet minder trots zijn de leden op deze 70 jaar muziek in het dorp Reijmerstok. De dorpsactiviteiten die dit jaar extra feestelijk zouden zijn gaan helaas niet door.  Maar onopgemerkt laten we het niet….

Lees meer »
Volgende pagina »