Fotoboek voorkant
Fotoboek achterkant

Hoe ontstaat 70 jaar geleden eigenlijk de fanfare als vereniging? Hoe zag de vereniging er 30 jaar geleden uit? Hoe, waar en waarom hebben ze ergens muziek gemaakt of een evenement georganiseerd? Vragen die we nu nog kunnen stellen aan de mensen die de oprichting mee hebben gemaakt. Het bestuur van de fanfare was dan ook erg blij dat ere bestuurslid Jac Croonen een monsterklus op zich wilde nemen. Een fotoboek samenstellen die de lezer meeneemt door de 70 jaren van haar bestaan.

 

Bijna 500 foto’s laten de lezer zien hoe het is ontstaan en welke activiteiten en gebeurtenissen de vereniging hebben gevormd in deze 70 jaar. Het boek telt 176 pagina’s aan prachtige foto’s. Naast lezen ziet men dus door middel van de foto’s de vereniging de revue passeren. Door dit boek is de geschiedenis vastgelegd en gaan de fanfareleden samen verder bouwen aan de toekomst. 

 

Een grote presentatie is helaas niet mogelijk maar we laten het boek niet op de plank liggen tot volgend jaar. Het is namelijk een corona veilig tijdverdrijf om dit prachtige boek thuis van A tot Z te gaan bekijken / lezen. Het boek is verkrijgbaar vanaf 4 oktober. Dit is fysiek af te halen in het gemeenschapshuis van 11 tot 13 uur op zondag 4 oktober. Het boek kost 25 euro en dit bedrag kan hier gepind of contant worden afgerekend. Ook kan men een boek bestellen via secretaris@fanfarereijmerstok.nl.