foto 1

Om 18 uur verzamelen alle gasten en muzikanten bij eetcafé A gen Ing te Reijmerstok. Met z’n alle tesamen wordt er gestart aan de wandeling, zet gerust de Kerstmuts op! De eerste muzikale stop is bij de Mondani farm. De kinderen laten hier van zich horen. De wandeling gaat na een korte stop verder naar de St. Franciscus Kerk. Hier zal de fanfare plaatsnemen en u muzikaal verwennen. Tevens is de mooie Kerststal te bezichtigen. De wandeling wordt vervolgd en B&B ’t Reijmerhöfke is de volgende locatie waar jongerenkoor Joko de muziek verzorgt. De laatste locatie die wordt aangedaan is recreatieboerderij De Puthof, de fanfare zal hier wederom voor de muziek zorgen. De wandeling eindigt weer bij eetcafé A gen Ing.

Naast de gezellig Kerstmuziek zullen er onderweg ook versnaperingen worden uitgedeeld. Deelname aan deze wandeling is gratis. Iedereen is welkom, maar vooraf aanmelden is wel gewenst.

Aanmelden kan door het aantal deelnemende volwassenen en kinderen door te mailen naar nicole.lacroix14@gmail.com voor 19 december.  

 

Laten we samen Kerst vieren in Reijmerstok op 27 december!